Full stack -ohjelmistokehittäjä (Java)

Avoimet työpaikat

Joinex hakee kokenutta ohjelmistokehittäjää rentoon ja pieneen työporukkaan Tampereelle työskentelemään ensisijaisesti siviilipalvelusrekisteri SivariWebin parissa. Meillä olet mukana luomassa yhteiskunnallisesti vaikuttavia tulevaisuuden ratkaisuja, ja pääset kehittämään asiantuntijuuttasi jatkuvasti.   

Mitä pitäisi osata? 

Olet etsimämme osaaja, jos sinulta löytyy vankkaa kokemusta Java-kehittämisestä. Painopisteemme on web-kehityksessä, joten nykyaikaisten selainpohjaisten sovellusten kehittäminen on sinulle tuttua – taustapalveluista käyttöliittymään.  

Arvostamme todella paljon, jos sinulta löytyy: 

  • Laaja-alaista kokemusta arkkitehtuureista ja ohjelmistotekniikoista 
  • Osaamista eri web-teknologioista, erityisesti Java EE, REST, React ja JS 
  • Kokemusta tuotekehityksen prosesseista (CI, DevOps, automaattitestaus, versiohallinta) 
  • Kokemusta sovelluspalvelimista/konteista ja SQL-tietokannoista 

Pääset hyppäämään heti mukaan siviilipalvelusrekisteri SivariWebin kehitykseen ja viestimään aktiivisesti asiakkaan kanssa – työlläsi onkin kansallista näkyvyyttä ja merkittävyyttä. Itseohjautuvana tyyppinä pääset kuitenkin kehittämään osaamistasi kiinnostuksesi mukaan myös muiden projektiemme parissa.

Miksi Joinex?  

Joinexissa yhdistyvät pienen yrityksen parhaat puolet ja isot asiakkaat: tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työympäristöösi. Työyhteisössämme tittelien edelle menee aina tyytyväinen työporukka: meiltä löytyy rentoa otetta, kykyä nauraa itsellemme sekä ammattiylpeyttä, joka ajaa meitä kehittämään sekä itseämme että työyhteisöämme.  

Tarjoamme sinulle: 

Joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen – meidän porukkaan pääset myös konsultin roolissa, jos se on sinulle toimivampi vaihtoehto. Saat käyttöösi itse valitsemasi työvälineet sekä puhelin- ja lounasedun. Haluamme pitää tekijöistämme hyvää huolta, ja tarjoammekin erilaisia virkistys- ja koulutustapahtumia, liikunta- ja kulttuuriedut, hierontaedun sekä sairauskuluvakuutuksen. 

Toimipisteemme on Tampereen keskustassa, Klingendahlin historiallisessa tehdaskiinteistössä.

Hae meille!  

Oletko sinä työporukkamme uusin jäsen? Pistä hakemusta tulemaan – haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi, jossa kerrot vähän itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi, sekä CV:si 28.01.2022 mennessä osoitteeseen . Lisätietoja antaa Siru Strömberg, +358413175847 & . Ollaan yhteyksissä!  

Voit myös pistää meille viestiä: